Fjellbutikken

Fjellbutikken

Fjellbutikken – Fjellshopping 643 m.o.h

I Fjellbutikken holder vi et lokalt utvalg, ull fra Voss og kaffe fra Bergen. Men du finner også vår egen Perle & Bruse og Ulriken kolleksjon. Vi har det du trenger for en fjelltur over Vidden, et minne eller en kvalitetsgave til noen du er glad i.

I Fjellbutikken får du også kjøpt gavekort. Om du vil at mottakeren skal bruke det i Sky:skraperen restaurant, Fjellbutikken eller et sesongkort på Ulriksbanen, så gjelder vårt eget gavekort hos DiggEcard for alle tre plassene. Du kan også laste ned appen på din smarttelefon, å kjøpe gavekort enkelt på appen. Så kan du betale, sende eller kjøpe med ditt gavekort fra DiggEcard.

Hjemmelaget kaffe

Hos oss finner dere kaffemaskin fra Polardrikk. Her serveres det lokal kaffe fra Bergen Kaffebrenneri. Har du Ulriken termokopp? Da har du alltid gratis kaffe hos oss. Koppen får du selvsagt kjøpt i Fjellbutikken og koster kun 249kr.

Vi er stolte forhandlere av:
We Norwegians
House of Hygge
Picture it
Visse Vasse
Dale of Norway
Treklokker
Kvist og Kvae
Oslonaut
Twentyfour
Scandinavian Explorer
Bergans of Norway
Destination colouring
Scent Souvenir

ChristinEide_Ulriken643_Autumn-58
christineide_ulriken643_autumn-44
christineide_ulriken643_autumn-50
ChristinEide_Ulriken643_Autumn-70
ChristinEide_Ulriken643_Autumn-56
ChristinEide_Ulriken643_Winter_Trykk-75

Perle & Bruse

Hvordan Perle og Bruse ble til?
Tegneren Carl Johan Skauge holdt til på malerloftet på Hansa Bryggeri i Kalfarveien. Vis-a-vis bryggeriet bodde to små gutter på 5 og 7 år. Én var lys og én var mørk. Hansa Bryggeri var lekeplassen deres og de ansatte kalte dem bare for Perle og Bruse. De to guttene ble tegnerens inspirasjonskilde til reklamefigurene.

Perle & Bruse serviset er utviklet sammen med Nordnes Verksteder.

En liten matbit?

I Fjellbutikken finner du også det du trenger i tursekken for å ikke gå sulten. Vi har forskjellige energi barer, sjokolader, yoghurt og forskjellige drikkevarer. Selvsagt har vi is og Perle & Bruse Brus.