FJELL MENY / MOUNTAIN MENU


fra fjord til fjell – lokale smaker: ost / gravørret / spekemat / salat / brød & smør   

fjord to mountain – local flavours: cheese / “gravtrout” / cured meats/ salad / bread & butter
Inneholder: F/E/Mu/M/G (hvete)
NOK 250,-


salat med Leiren´s røykelaks / urtemajones / egg / sprøsteikt lompe
salad with Leiren´s smoked salmon / herbmayo / egg / crispy potato cake
Inneholder: F/E/M/Mu/G (hvete)
NOK 155,-


betasuppe på røkeknoke / rotsaker / byggryn / brød & smør
traditional Norwegian meat broth / bread & butter
Inneholder: G (bygg, hvete)
NOK 95,- liten /NOK 145,- stor


plukkfisk med purreløksolje, rotsaker og flatbrød
local fish and potato mash with leek oil and root vegetables
Inneholder: F/M (smør)/G (hvete)
NOK 95,- liten/ NOK 145,- stor


130g burger i brød / grønnsaks salat / tomatkompott  
130g burger / bread / vegetable salad / tomato compote
Inneholder: G (hvete,rug)/M
NOK 115,- 


lammepølse fra Bønes Gårdsmat servert på lompe med syrlig kålsalat
lamb sausage from Bønes on potato wrap and “coleslaw”
Inneholder: G (hvete)/M/Mu
NOK 95,- 


«tilslørte fjellpiker»: jordbær / kremost / skillingsbolle 
«veiled mountain girls»: strawberries / cream cheese / cinnamon bun
Inneholder: G (hvete)/M/E/So
NOK 85,-


nysteikte ruglapper med syltetøy eller brunost
traditional Norwegian pancake with jam or Brown cheese
Inneholder: G (hvete,rug)/E/M
NOK 35,-


hjemmelagde havrekjeks med tranebær   
homemade oatmeal cookies with cranberries
Inneholder: G (hvete,havre)/M (smør)
NOK 35,-


Ulriksbolle    
Ulriken bun
Inneholder: G (hvete)/M/E/So
NOK 35,-

Menyen kan variere noe etter tilgang.

Lapper fjell  mat forkle
barn bord  betasuppe

ALLERGENER:
G = Gluten / S = Skalldyr / E = Egg / F = Fisk / P = Peanøtter / So = Soya / L = Melkeprodukt / N = Nøtter / C = Selleri /
M = Sennep / Se = Sesamfrø / Su = Sulfitt / Lu = Lupin / B = Bløtdyr
(X)=kan unngås / can be avoided

«ULRIKEN BY NIGHT» 

Vårt nye kveldskonsept «Ulriken by Night» på Sky:skraperen Restaurant er en unik måltids opplevelse i magiske omgivelser som man ikke finner maken til andre steder. «Høyfjellskjøkkenet» i restauranten baseres på vestlandske råvarer og tradisjoner som vi presenterer med en moderne innpakning i en serie ulike serveringer. Denne unike måltidsopplevelsen med spektakulær skue over byen mellom de syv fjell må bare oppleves!

Oppmøte «Ulriken by Night» er kl 19:00 i restauranten eller ved siste avgang med Ulriken Express bussen vår fra Lidohjørnet kl. 18:00 (gratis for de 35 første som booker).


«ULRIKEN BY NIGHT» MENY

〉 sjømat & dipp
〉 surdeigsbrød & urtesmør
1. suppe & skje
2. lokal fisk / primører / smørsaus
3. kjøtt / kål / løk / sjy
4. is / kake / bær


PRIS
                                            4-retter   |   3-retter
mat og taubanetur                      845,-     |   745,- (normal banepris t/r 160,-)
drikke til velkomst og maten     645,-     |   545,- (inkl. velkomst drikke)
alkoholfri drikkepakke                265,-     |    210,- (ass. eplemoster fra Spildegarden)

BT - Foto inne utsikt vidden  ChristinEide_Ulriken643-39
Ulriken643 Skyskraperen restaurant og bistro ulriken bergen kurs møte konferanse konfirmasjon bryllup selskap teambuilding grilling barbecue barn familie attraksjon   Ulriken643 Skyskraperen restaurant og bistro ulriken bergen kurs møte konferanse konfirmasjon bryllup selskap teambuilding grilling barbecue barn familie attraksjon

Jeg er en tekstblokk. Klikk redigerknappen for å endre denne teksten. Da jeg kom til Brekke-sagen, var himmelen overskyet; det var alt temmelig mørkt, bare ved den nordvestlige rand av synskretsen sto en eplegrønn strime, som kastet et dempet lys på sagdammens stille flate.