Fjellshopping

Er du på jakt etter saker og ting for vær og vind?

Velkommen til en shoppingtur i høyfjellet! Ta gondolene opp til Ulriken643 og besøk vår fjellbutikk med et helt spesielt utvalg av norsk design og merkevarer.

ulriken coutureKle deg etter været

Er du på jakt etter saker og ting for være og vind? Velkommen til en shoppingtur i høyfjellet! Ta gondolene opp til Ulriken643 og besøk vår fjellbutikk med et helt spesielt utvalg av norsk design og merkevarer.

Når turgåere og turister kommer ned fra Ulriken643, er det hansker, skjerf, luer og varmt undertøy de har i handleposene. I vår souvenirbutikk har vi stuet inn et finsiktet utvalg av fjellprodukter og tekstiler fra bl.a. Missing Link og Janus.

Utstyr

Bergen Base Camp tilbyr mange praktiske produkter på toppen av Ulriken. Her finner du blant annet solkrem, karabinkopper, gnagsårplaster, kniver, kompass, GPS, kart og klatreutstyr. Du trenger med andre ord ikke å være redd for å glemme noe på turen til eller fra Ulriken. Vi målsetter oss å ha alt av utstyr tilgjengelig enten du er ekspert eller novise.

Moteriktig 643 m.h.o.

For den motebevisste fjellgeiten inneholder Fjellbutikken også egne Ulriken643 merkevarer.

Vi har subjektive t-skjorter, merkebevisste turprodukter og andre høystatussymboler som
forteller mye om hvilken spreking og bergenspatriot du er som person.

Storm på flaske

Ulriken643 har sine egne årgangsvinder, som er høstet i stormkast og i sommerbris. Her kan du velge: Full Storm styrke 10 med mosedotter i kastene. Lett Bris styrke 3 med et hint av røsslyng. Stiv Kuling styrke 7 med nordvestlige regnbyger. Flau vind styrke 1 med en anelse våt myr.

Ulriken643 sine originale vindflasker inneholder autentisk vind og styrke, datert og signert av vindfangeren.