Om oss

Høyfjellet midt i byen

Ulriken643 er merkenavnet på tilbud, aktiviteter og opplevelser som er utviklet på det høyeste av de 7 fjell. Under konseptet ”høyfjellet midt i byen” skal Ulriken fremstå som et unikt fyrtårn, turistattraksjon og rekreasjonsområde  for Bergen. Ulriken643 tilbyr et helhetlig opplevelsesprodukt  der høy kvalitet blir ivaretatt av egne driftsselskaper: Ulriken Taubaneselskap: transport, sky:skraperen: bevertning og Bergen Base Camp: aktiviteter/butikkdrift. Spennende delkonsepter som bl.a. familieaktiviteter, konferansetilbud og GPS-guiding gir Ulriken643 et godt driftsgrunnlag året rundt. Totalt er 50 mennesker sysselsatt for å gi besøkende unike, bergenske moh. opplevelser. Selskapet omsetter for  ca. 20 mill. kroner med et årlig besøkstall på 150.000. Ulriken643 har et bredt forankret eierskap med ca. 50 lokale aksjonærer.

Spørsmål og svar

Ulriken byr på et mangfold av opplevelser og muligheter for aktiviteter. Vi får veldig mange gode spørsmål fra dere som bruker Ulriken til dagen, og vi vil hele tiden legge ut oppdatering på disse sidene, slik at andre kan finne mest mulig og best mulig informasjon før de legger ut på tur. Send gjerne kommentarer og spørsmål til oss på post@ulriken643.no så svarer vi fortløpende. Ulriken643 ønsker deg velkommen som gjest. Ha en god tur og takk for at du viser hensyn til den flotte naturen på høyfjellet midt i byen!

Parkering

På Nedre Stasjon har vi 30 parkeringsplasser for personbil, samt 2 parkeringsplasser som er avsatt til bevegelseshemmede.  Parkeringen koster kr 30 per time. Parkeringsplassen er administrert av Euro Park. Dersom du er så uheldig å bli bøtelagt på vår parkeringsplass, ta kontakt med Europark.

Hunder

Hunder kan du ta med både på bussen og banen. Hunder har også egen drikkestasjon på Ulrikens topp. Dersom det er alergikere i bussen/banen må hunden ta neste tur.

Hvor lang tid tar banen?

Banen går fortløpende hver dag (fra 28.mars) kl 09:00 til 21:00. Banen tar ca 7 minutter til Ulrikens topp.

Hvor mange tar gondolen?

Gondolen tar opptil 15 personer. Ved vind reduseres antall personer ombord.

Bussen

Bussene går i høysesongen fra mai til september, med avgang hver 1/2 time til Ulriken. Billetter kjøper dere om bord på bussene, Skolten, eller på Turistinformasjonen. Det er selvsagt også mulig å ta bussen fra  Ulriken og til sentrum dersom dere ønsker å avslutte besøket der.

Bevegelseshemmede

Ulriken643 er tilpasset bevegelseshemmede. Vi har ramper, toaletter og heiser tilpasset rullestolbrukere.