Sesongkort og gavekort

tag
ULRIKEN643 SESONGKORT

Sesongkort er for urbane friluftsmennesker. Aktive bergensere som vil benytte enhver anledning til å komme seg ut i naturen, oppå høyfjellet, Hardangervidda midt i byen. Sesongkortet er et tilbud til privatpersoner og bedrifter som ønsker lett og rimelig tilgang til trivsel, overskudd og energi. Med det nye Ulriken643-konseptet har vå åpnet opp en fantastisk arena for reaksjoner, naturopplevelser og trening.

Sesongkortet gir deg fri bruk av Ulriksbanen og enkel tilgang til det høyeste av de 7 fjell! Kjøp det til deg selv, din familie eller gi et DIGGECARD gavekort. Det har en varighet på 1 år med de åpningstider vi har innenfor det året (høysesong, lavsesong og vedlikehold*).

Fordeler?

Med sesongkort har du alltid gratis varm drikke i Fjellbutikken og Sky: skraperen.
Husk å vise frem sesongkortet ved alle fordeler.

Pris: kr 1140,- per voksen og kr 2280,- per familie (2 foreldre og inntil 3 barn**).

Ønsker du avtalegiro, så kan det kjøpes på nedre stasjon på Ulriksbanen.

Har du mistet ditt sesongkort? Møt opp på Ulriksbanen (nedre stasjon) og hent ut et  erstatningskort til kun kr 75.

Bedrifter bes ta kontakt på mail for et tilbud for sine ansatte.


gaveGAVEKORT 

Vi har Diggecard gavekort som mottaker fritt kan bruke på Ulriksbanen, Sky: skraperen restaurant eller i Fjellbutikken. Kan kjøpes på nedre stasjon eller via DiggEcard appen på mobil.

Velger du å levere på mobil, så kan det leveres på kort tid! Velg gavekort, beløp, leveringsdato, legg med bilde eller videohilsen og bestill. Her kan man velge mellom å gi i gavekort med valgfritt beløp eller på spesifikke gaver.

GAVER TIL ANSATTE: Bedrifter bes ta kontakt med oss, så bidrar vi til å levere det ut på den måten som er ønskelig – enten via mobil med bilde eller videohilsen (der vi håndterer utsendelse) eller vi leverer de fysiske gavekortene ferdig innpakket til din bedrift.