Spørsmål og svar

Spørsmål og svar

Ulriken byr på et mangfold av opplevelser og muligheter for aktiviteter. Vi får veldig mange gode spørsmål fra dere som bruker Ulriken643 til dagen, og vi vil hele tiden legge ut oppdatering på disse sidene, slik at andre kan finne mest mulig og best mulig informasjon før de legger ut på tur. Send gjerne kommentarer og spørsmål til oss på post@ulriken643.no så svarer vi fortløpende. Ulriken643 ønsker deg velkommen som gjest. Ha en god tur og takk for at du viser hensyn til den flotte naturen på høyfjellet midt i byen!

Her finner dere oss

Haukelandsbakken 40, 5009 BERGEN

Hvor kjøper man billetter?

Billetter kan du kjøpe i billettluken på nedre stasjon, eller i våre billettautomater i inngangspartiet.

Ulriken express buss

Bussen går i høysesongen fra mai til september, med avgang hver time fra Torgallmenningen 1 til Ulriken. Buss stoppet er like rundt hjørnet for Turist Informasjonen/Fisketorget.

Det er mulig å kjøpe kombi billetter for buss og bane, eller kun kjøpe bussbillett og enveis billett til banen dersom du skal over Vidden. Billetter kjøper dere på buss stoppet fra kl. 08:45 eller på Turistinformasjonen.

Ulriken express buss har avgang fra sentrum hver hele time mellom 09:00 – 18:00.
Siste buss fra sentrum til Ulriken er kl. 18.00, og denne er forbeholdt gjester som skal på middag på kvelden hos Sky:skraperen Restaurant (Ulriken by night).

Ulriken express buss har avgang fra Ulriken kvart over mellom 09:15 -17:15.
Siste buss fra Ulriken til sentrum er kl. 18:30.

Mer informasjon om Ulriken Express buss finner dere her.

Hvor lang tid tar banen?

Banen tar ca 7 minutter til Ulrikens topp.

På dagtid i høysesong (april-september) og i helger hele året kjører vi kontinuerlig ca. hvert 7. minutt.

I lavsesongen (September-April) kjører vi ca. hvert 10-20.minutt.

Hvor mange tar gondolen?

Gondolen tar opptil 15 personer. Ved vind reduseres antall personer ombord.

Bevegelseshemmede

Ulriken643 er tilpasset bevegelseshemmede. Vi har ramper, toaletter og heis tilpasset rullestolbrukere. På nedre stasjon brukes inngangen på høyre side av bygget.

Hunder

Hunder kan du ta med både på bussen og banen (gratis). Hunder har også egen drikkestasjon på Ulrikens topp. Dersom det er allergikere i bussen/banen må du og hunden ta neste tur.

Parkering

På Nedre Stasjon har vi 30 parkeringsplasser for personbil, samt 2 parkeringsplasser som er avsatt til bevegelseshemmede.  Parkeringen koster ca. kr 30 per time. Parkeringsplassen er administrert av Euro Park. Dersom du er så uheldig å bli bøtelagt på vår parkeringsplass og har spørsmål, ta kontakt med Europark.