Ta utfordringen og bli med på fjellklatring eller rappellering når du besøker Ulriken.

Gleden av å mestre noe nytt i et spennende terreng, sammen med trygge instruktører blir et minne for livet. Klatrefeltet, en fjellvegg ca 28 m høy, ligger i kort avstand fra Ulriken på “toppen av Bergen”.

Er vi heldig med været, så har du utsikt både til byfjorden og Folgefonna der du henger i fjellveggen.

Dette kan være en kjekk teambuilding aktivitet etter et lengre møte inne på Skyskraperen eller være et supplement til en fjellvandring på Ulriken.

Klatring og rappellering med ulike vanskelighetsgrader både for voksne og barn. Ingen krav til fysisk kondisjon. Dette passer perfekt for grupper som vil oppleve noe sammen.

Klatring er en fantastisk aktivitet for å oppleve spenning og utfordringer sammen. Alt fra et kort avbrekk til spesialtilpasset aktiviteter som klatre stafett, mini triathlon eller Bergen Panorama hike etter ønsker fra dere.

Engangsbillett

Priser

Barn 95,-
Voksen 195,-
Familiebillett (2 voksne + opptil 3 barn) 445,-
Barn 145,-
Voksen 345,-
Familiebillett (2 voksne + opptil 3 barn) 790,-
Ledsagerbevis
Gratis bane ved framvisning av ledsagerbevis
Hunder
Hunder gratis. Tillat på banen gitt normal renslighet og de ikke forstyrrer andre reisende. Hunder er ikke tillatt inne i kafe eller restaurant. Eneste unntaket er førerhund.

*Barn 0-4 år og hunder er gratis

*Grupper over 10 personer får -10% avslag

Årskort

Tenk å kunne ha tilgang til byens topp akkurat når du måtte ønske det hele året! Årskortet lønner seg fra tredje besøk! Årskortet er personlig og vil ha kortinnehaverrs navn påskrevet.

Voksen 995,-
Barn 495,-

Kontaktinfo

fortell oss hva anledningen er, hvor mange personer og når dere ønsker å booke.

Lignende aktiviteter