Helaften med Trond. H Johnsen

Dato 28. oktober, 2023
Tid 18:00 — 22:00
Pris 1260

Nyt denne lørdagen på Ulrikens topp med 3 retters middag fra Skyskraperen restaurant og intimkonsert med Trond Helge Johnsen!

Bergenseren Trond Helge Johnsen har bodd utenbys store deler av sitt liv men kommer nå tilbake. Han får skryt for konsertene sine der han blander humor og alvor innpakket i herlig gitarspill og sterke tekster. Trond Helge’s liv og oppvekst på barne/ungdomshjem er mye av grunnlaget i tekstene, som ifølge artisten ikke er triste, men til ettertanke. Velkommen til konsert.

Han har gitt ut to album «Under huden» 2020 «Dans på nevroser» 2022

Vi er glade for å kunne invitere til intimkonsert med Trond Helge Johnsen og sesongens 3-retters middag hos Skyskraperen restaurant. Vår kjøkkensjef har satt sammen en sesongbasert 3-retters matopplevelse basert på de beste råvarer.

Ta med deg kjæresten eller venner og book deres lunsj på Skyskraperen til 28 oktober! Dette blir et høydepunkt for ørene og ganen!

Billettprisen inkluderer Ulriksbanen tur/retur + konsert + 3-retters middag

(Årskortholdere får rabatt trukket fra i bookingløpet)

Andre eventer

Press Photo2 3

01 oktober

Kl: 13:00 — 16:00

Lunsj konsert med Alex Harry på Skyskraperen

Nyt denne søndagen på Ulrikens topp med 3 retters lunsj fra Skyskraperen restaurant og intimkonsert med Alex Harry! Britisk sanger-låtskriver med referanser...

Hilde selvikvåg 1

23 november

Kl: 18:00 — 22:00

Helaften med Hilde Selvikvåg

Torsdag 23. november har vi gleden av å invitere til intimkonsert med Hilde Selvikvåg på Ulriken 643. Nyt denne novemberkvelden på Ulrikens topp med 3...