Helaften med Hilde Selvikvåg

Date 23. November, 2023
Time 18:00 — 22:00
Pris 1455

Torsdag 23. november har vi gleden av å invitere til intimkonsert med Hilde Selvikvåg på Ulriken 643. Nyt denne novemberkvelden på Ulrikens topp med 3 retters middag fra Skyskraperen restaurant og en unik konsertopplevelse i vakre omgivelser med utsikt over Bergen by.

Med popmusikk på klingende jærdialekt har Hilde Selvikvåg raskt etablert seg som en folkekjær artist. Etter det spellemannsnominerte debutalbumet har hun hatt mange låter i høy rotasjon på NRKs radiokanaler og blitt en av landets mest radiospilte norskspråklige artister. Med sine fengende låter som «Karusell», «Indie», «Anemone» og «Fryd» har hun sneket seg inn i manges hjerter og vist at hun er en unik artist og låtskriver som våger å gå sine egne veier. Ektefølt og nært formidler hun tekstene sine slik som bare hun kan og fremkaller latter og så vel som tårer med en varme og tilstedeværelse av de sjeldne.

Ta med deg kjæresten eller venner og book deres lunsj på Skyskraperen til 23 november! Dette blir et høydepunkt for ørene og ganen!

Billettprisen inkluderer Ulriksbanen tur/retur + konsert + 3-retters middag

(Årskortholdere får rabatt trukket fra i bookingløpet)


Other events

Press Photo2 3

01 October

At 13:00 — 16:00

Lunsj konsert med Alex Harry på Skyskraperen

Nyt denne søndagen på Ulrikens topp med 3 retters lunsj fra Skyskraperen restaurant og intimkonsert med Alex Harry! Alex Harry er en sanger/låtskriver fra...

Trond helge johnsen

28 October

At 18:00 — 22:00

Helaften med Trond. H Johnsen

Nyt denne lørdagen på Ulrikens topp med 3 retters middag fra Skyskraperen restaurant og intimkonsert med Trond Helge Johnsen! Bergenseren Trond Helge Johnsen...