Hva skjer på Ulriken?

Arrangementer

Aktivitet pa Ulriken UTS 01379

18 mai

Kl: 19:00 — 20:00
Trening

I samarbeid med Bergen Fjell Yoga arrangeres det fjellyoga på Ulrikens topp, i det vakreste yogarommet, ute på byens vakreste fjelltopp. Timene tilpasses vær og vind. Bli med og opplev Ulrikens magi.

Paint n Sip bilde 1

02 juli

Kl: 17:00 — 19:00
calendar
Aktivitet

Hva får du når du mikser maling og noe godt å drikke sammen? En heidundrende kveld med god stemning! I samarbeid med Paint’n sip har vi laget et helt eget skreddersydd Ulriken-motiv som du kan male. Ta med deg vennegjengen, kollegaer, familie eller daten på en litt annerledes kveld. Paint’n sip stiller med kunstinstruktører slik at malingen blir en lek.

Åpningstider

Mandag - Søndag (kun reservasjoner)

Alle dager 09:00 - 23:00

Fjellkaféen

Alle er velkommen innom vår fjellkafé på toppen av Ulriken. Uansett hvilken vei du har valgt opp, kan du nyte en tradisjonell rett fra fjellmenyen, en kald eller varm drikke, en is eller kanskje den berømte Ulriken bollen mens du lader opp eller slapper av.

Kafeen ligger ved inngangen til Skyskraperen. Kiosken åpner klokken 09:00, mens kjøkkenet følger opp med hele menyen fra kl. 11:00.

Åpningstidene til kafeen følger de samme tidene som Ulriksbanen.

Gå til Fjellkaféen

Blogg

 • Doppelmayr Garaventa Ulriken643 22

  Gavekort- automatisk forlengelse

  Gavekort med utløpsdato i tiden vi har vært stengt med å bygge ny bane og restaurant, er automatisk forlenget til ut Mars 2022. Så vær kjapp med å...

  Les mer
 • IJC09213

  Årskort på Ulriken - årets julegave?

  Årskort på Ulriken - årets julegave? Er du på jakt etter en julegave som gir og gir - hele året gjennom?

  Les mer
 • Cover32

  Årskort framdeles gyldig på Ulriksbanen

  Årskort som var gyldig da vi stengte ned for ombygging, vil være gyldig videre i det antall måneder som er gjenstående på kortet.

  Les mer