Hva skjer på Ulriken?

Arrangementer

Paint n Sip bilde 1

14 oktober

Kl: 17:00 — 19:00
calendar
Aktivitet

Hva får du når du mikser maling og noe godt å drikke sammen? En heidundrende kveld med god stemning! I samarbeid med Paint’n sip har vi laget et helt eget skreddersydd Ulriken-motiv som du kan male. Ta med deg vennegjengen, kollegaer, familie eller daten på en litt annerledes kveld. Paint’n sip stiller med kunstinstruktører slik at malingen blir en lek.

Paint n Sip bilde 1

04 november

Kl: 17:00 — 19:00
calendar
Aktivitet

Hva får du når du mikser maling og noe godt å drikke sammen? En heidundrende kveld med god stemning! I samarbeid med Paint’n sip har vi laget et helt eget skreddersydd Ulriken motiv som du kan male. Ta med deg vennegjengen, kollegaer, familie eller daten på en litt annerledes kveld. Paint’n sip stiller med kunstinstruktører slik at malingen blir en lek.

Von winnin cellar and barrels35

05 november

Kl: 18:00 — 23:00

Winemakers Dinner for sjømat- og riesling-entusiaster Lørdag 5.november ønsker vi hjertelig velkommen til Winemakers Dinner med Von Winning. Vinmakeren selv, Andreas Hütwohl, gleder seg til å fortelle oss om både vinhuset, vinmarkene og ikke minst vinene vi skal smake på.Rieslingdruen vil stå i fokus denne kvelden, og Von Winning representerer en ny generasjon tørr riesling. Resultatet er delikate rieslinger med en eksepsjonell finesse, kompleksitet og harmoni. Vingården ble grunnlagt allerede i 1849, og besitter parseller i de mest anerkjente vinmarkene i Pfalz.Fra 2008 årgangen er alle vinmarkene dyrket med økologiske og til dels biodynamiske prinsipper. Vinene gjæres nå helt naturlig uten hverken klaring eller filtrering. Mange viner blir raskt utsolgt, og allokasjonene er små for toppvinene. Fra 2019-årgangen valgte Von Winning å la sine Erste Lage og Grosse Gewächs være ytterligere noen måneder i kontakt med gjæren, slik at lansering først kommer ca. et halvår senere enn hva som kreves av modning for disse kvalitetene. Dette har gitt en fantastisk smaksdybde og kompleksitet i vinene. Normalt velger vi vin etter rettene kjøkkenet lager. Denne kvelden snur vi på rollene, og kjøkkenet tilpasser rettene til hver enkelt vin. Hovedfokuset vil ligge på godsaker fra hav og sjø, så dette blir en helt suveren kveld for alle sjømat- og riesling-entusiaster.

Åpningstider

Mandag - Søndag (kun reservasjoner)

Alle dager 09:00 - 23:00

Fjellkaféen

Alle er velkommen innom vår fjellkafé på toppen av Ulriken. Uansett hvilken vei du har valgt opp, kan du nyte en tradisjonell rett fra fjellmenyen, en kald eller varm drikke, en is eller kanskje den berømte Ulriken bollen mens du lader opp eller slapper av.

Kafeen ligger ved inngangen til Skyskraperen. Kiosken åpner klokken 09:00, mens kjøkkenet følger opp med hele menyen fra kl. 11:00.

Åpningstidene til kafeen følger de samme tidene som Ulriksbanen.

Gå til Fjellkaféen

Blogg

 • Tur pa Ulriken UTS 02613 Foto Caspar Steinsland

  Ulriken er kåret til Bergens beste fjelltopp

  Det er ingen tvil om at Bergen har mange flotte fjelltopper å skryte av. Derfor var det ekstra stas at det var nettopp Ulriken som stakk av med tittelen...

  Les mer
 • DSC 8814 2

  Bergens beste utsikt!

  Den nye Ulriksbanen tar deg med til toppen av Ulriken, og den beste utsikten i Bergen!

  Les mer
 • MG 2177 kopi

  Fotokonkurranse

  Er du glad i å ta bilder? Del dine beste øyeblikk fra Ulriken og bli med på vår fotokonkurranse!

  Les mer