Nystemt 17. Mai feiring på Ulriken?
Skyskraperens Restaurant på Ulriken disker opp med høyfjells frokost, lunsj og middag på 17.Mai med majestetisk utsikt til Norges 17.Mai by #1.
FROKOST (9:00 - 12:00)
rømmegrøt med spekeskinke & vannkringle
hjemmelaget "gravlax» & sennepssaus
eggerøre & røkt regnbueørret fra Leiren Laks
lokale oster & spekemat
skagen salat på toast
lomperull med varmrøkt makrell
aspargessalat
grønn salat
brød & smør
søtt:
tilslørte 17-maipiker med jordbær
nystekte ruglapper med bærkompott & rømme frukt, is og sjokolade til barna
375,- pr pers (barn under 12 år - halv pris) + Ulriksbanen 100,- (normalt 175,-)
LUNSJ (12:00 - 18:00)
17.Mai
"vestkystsalat" på salte vaffelhjerter
lokal fisk med sidersmørsaus
"kjøttgryte" på vestlands fjordfe & rotsaker
475,- (Barn under 12 år - halv pris) + Ulriksbanen 100,- (normalt 175,-)
ULRIKEN BY NIGHT (fra kl 18:00)
- ganefryd
- surdeigsbrød & urtesmør
suppe & skje
lokal fisk / primører / smørsaus
kjøtt / sesongsaker / sjysaus
is / kake / bær
(menyen er alltid basert på sesongens lokale råvarer og vil varierer etter råvare kvalitet og tilgang)
PRISER MAT & DRIKKE
mat og taubanetur
drikkemeny til velkomst og maten
alkoholfritt til velkomst og maten
(drikke kan selvfølgelig også bestilles etter eget ønske i restauranten!)
Bordbestilling: skyskraperen.no / skyskraperen@ulriken643.no / +47 53 643 643
4-retter 3-retter
845,- 745,- (inkludert taubanetur)
725,- 625,-
285,- 225,-