Skyskraperen 17.mai meny

Nystemt 17. Mai feiring på Ulriken?

Skyskraperens Restaurant på Ulriken disker opp med høyfjells frokost, lunsj og middag på 17.Mai med majestetisk utsikt til Norges 17.Mai by #1.

FROKOST (9:00 - 12:00)
rømmegrøt med spekeskinke & vannkringle hjemmelaget "gravlax» & sennepssaus eggerøre & røkt regnbueørret fra Leiren Laks lokale oster & spekemat
skagen salat på toast
lomperull med varmrøkt makrell aspargessalat
grønn salat
brød & smør

søtt:

tilslørte 17-maipiker med jordbær
nystekte ruglapper med bærkompott & rømme frukt, is og sjokolade til barna

375,- pr pers (barn under 12 år - halv pris) + Ulriksbanen 100,- (normalt 175,-)

LUNSJ (12:00 - 18:00)
17.Mai
"vestkystsalat" på salte vaffelhjerter
lokal fisk med sidersmørsaus
"kjøttgryte" på vestlands fjordfe & rotsaker

475,- (Barn under 12 år - halv pris) + Ulriksbanen 100,- (normalt 175,-)

ULRIKEN BY NIGHT (fra kl 18:00)

  • - ganefryd

  • - surdeigsbrød & urtesmør

  1. suppe & skje

  2. lokal fisk / primører / smørsaus

  3. kjøtt / sesongsaker / sjysaus

  4. is / kake / bær

(menyen er alltid basert på sesongens lokale råvarer og vil varierer etter råvare kvalitet og tilgang)

PRISER MAT & DRIKKE
mat og taubanetur
drikkemeny til velkomst og maten
alkoholfritt til velkomst og maten
(drikke kan selvfølgelig også bestilles etter eget ønske i restauranten!)

Bordbestilling: skyskraperen.no / skyskraperen@ulriken643.no / +47 53 643 643

4-retter 3-retter
845,- 745,- (inkludert taubanetur) 725,- 625,-
285,- 225,-


Rate oss på Tripadvisor
TripAdvisor