Restaurant

Sky:skraperen Restaurant er nå stengt for vinteren. Velkommen tilbake i April 2019.

ULRIKEN BY NIGHT

FJELLMENY

ChristinEide_Ulriken643-2

ARRANGEMENT

moterom

MØTE, KURS & KONFERANSE

Restauranten er åpen for drop-in gjester hele dagen i høysesongen. Velkommen inn for å spise lunsj, kjøpe nistepakke eller nyte noe kaldt i glasset. Restauranten er Bergens høyestliggende serveringssted, med spektakulær skue i rå natur! Vi har både kafé, restaurant, møte-/konferanse- og selskapsfasiliteter, panorama-terrasse, utegrill og mulighet for andre underholdende aktiviteter.

Et besøk på Sky:skraperen Restaurant på Ulriken er et must når man er i Bergen!

På dagtid er restauranten folkelig og uformell. Den er tilgjengelig for både turgåere, mosjonister og barnefamilier såvel som sommerens mange turister.
Utvalget av småretter og lunsjretter strekker seg også utover kvelden i kafé delen og er tuftet på lokale tradisjoner så vel som det moderne kjøkken. Vi er åpen til kl. 21.00 for våre «drop in» gjester.

Vårt nye kveldskonsept «Ulriken by Night» på Sky:skraperen Restaurant er en unik måltids opplevelse i magiske omgivelser som man ikke finner maken til andre steder. «Høyfjellskjøkkenet» i restauranten baseres på vestlandske råvarer og tradisjoner som vi presenterer med en moderne innpakning i en serie ulike serveringer. Denne unike måltidsopplevelsen med spektakulær skue over byen mellom de syv fjell må bare oppleves!

I Sky:skraperen Restaurant tar vi imot kontant, kort og vippsbetaling.