Kurs: Mat og vin i kombinasjon

Dato 24. Oktober, 2025
Tid 18:30 — 23:00
Pris 2695

Et smaksunivers på Skyskraperen Restaurant. Velkommen til en unik kveld på Skyskraperen Restaurant, hvor vi tar deg med på en reise gjennom smak, aroma og stemning – med byens vakreste utsikt som ramme.

Dette kurset gir en grundig innføring i grunnprinsippene for mat- og vinkombinasjon. Deltakerne får innsikt i hvordan vinens syre, sødme, tanniner og aromaer påvirkes av ulike råvarer og tilberedningsmetoder. Gjennom praktiske smaksopplevelser lærer man hvordan riktige kombinasjoner kan skape balanse og forsterke både vin og mat opplevelsen. I løpet av kvelden vil du få en innføring i hvordan vin og mat spiller sammen, og hvordan riktige kombinasjoner kan løfte både rettene og vinen til nye høyder.

Våre sommelierer og kokker guider deg gjennom:
• Grunnprinsipper for mat- og vinkombinasjoner
• Smaking av en rekke utvalgte viner i kombinasjon med vår 5-retters meny fra vårt kjøkken
• Demonstrasjon av rettene og teknikker til bruk på hjemmekjøkkenet
• Praktiske tips du kan bruke hjemme når du inviterer til middag eller ønsker å imponere med vinvalg.

Kurset passer både for nybegynnere og for deg som allerede er nysgjerrig på vin og ønsker å fordype deg i samspillet mellom mat og drikke. Vi samler oss rundt «kjøkkenbordet» hvor kjøkkensjef Petter og restaurantsjef Agnieszka tar dere med på en spennende smaksreise.

Varighet: ca. 4,5 timer
Sted: Skyskraperen Restaurant (Ulriken)
Dato: 24.10.2025 kl. 18:30
Inkluderer: demonstrasjon og smaking av 5 retters meny med minst 10 ulike viner og billetter til Ulriksbanen.
Pris: kr 2695,-