2200x550-14

Haukelandsbakken 40 – Ulrikens topp – 5009 Bergen // 536 43 643 // Skyskraperen@ulriken643.no

Restauranten på byens tak

Åpningstider: 09:00-21:00 (Hver dag)

Sky:skraperen Restaurant er Bergens høyestliggende serveringssted, med spektakulær skue i rå natur! Vi har både kafé, restaurant, møte-/konferanse- og selskapsfasiliteter, panorama-terrasse, utegrill og mulighet for andre underholdende aktiviteter.

Et besøk på Sky:skraperen Restaurant på Ulriken er er must når man er i Bergen!

dagtid er restauranten folkelig og uformell. Den er tilgjengelig for både turgåere, mosjonister og barnefamilier såvel som sommerens mange turister.
Utvalget av småretter og lunsjretter strekker seg også utover kvelden i kafé delen og er tuftet på lokale tradisjoner så vel som det moderne kjøkken. Vi er åpen til kl. 21.00 for våre drop in gjester.

Vårt nye kveldskonsept «Ulriken by Night» på Sky:skraperen Restaurant er en unik måltids opplevelse i magiske omgivelser som man ikke finner maken til andre steder. «Høyfjellskjøkkenet» i restauranten baseres på vestlandske råvarer og tradisjoner som vi presenterer med en moderne innpakning i en serie ulike serveringer. Denne unike måltidsopplevelsen med spektakulær skue over byen mellom de syv fjell må bare oppleves!

 

Oppmøte «Ulriken by Night» er kl 19:00 i restauranten eller ved siste avgang for Ulriken Express kl 18:00 ved Lidohjørnet!

Pris for «Ulriken by Night»: kr. 800,- (inkluderer mat, bane t/r). Ulriken Express  buss fra sentrum er tilgjengelig for de 35 første som booker.

ChristinEide_Ulriken643_lav-7