Åpningstider

(Vi tar imot forespørsler alle dager til alle tider)

Mai- September

Hver dag 09:00-23:00

Sesongbasert nordisk mat i rå natur

Mat! Drikke! Utsikt! Sinnsro! Nyt tilværelsen sammen med oss!

Velkommen til en sesongbasert meny som endrer seg i takt med årstidene. Inspirert av naturen, tradisjoner og det skiftende vestlandsværet presenterer vi hver sesong nye menyer basert på lokal mat med moderne vri.

Ønsker du å arrangere eget selskap?

Skyskraperen Restaurant ligger spektakulært til på toppen av Ulriken. Her finnes både kafé, restaurant, møte-/konferanse- og selskapsfasiliteter, panorama-terrasse, utegrill og mulighet for andre underholdende aktiviteter.

Sesongens lunsjmeny

Opplev byens høyestliggende restaurant og en deilig lunsj hvor våre kokker serverer nydelige smaker basert på sesongens beste, lokale råvarer i unike omgivelser omgitt av rå natur.
Reservasjoner tas imot mellom klokken 13:00 og 14:00.

Bestill her!

Sesongens tastingmeny

Solnedgang, bylys og velsmakende lokale råvarer. På Skyskraperen får du en fantastisk helaften. Sesongens nydeligste smaker presenteres i en moderne innpakning.

Middagsreservasjoner kan gjøres fra kl. 18.

Sesongene

Vårt kjøkken fokuserer på lokale sesongbaserte råvarer av ypperste kvalitet, med tett dialog med bonden, gartneren og fiskehandleren planlegger vi hver sesong en spennende ny meny.

Fra fantastisk norsk sjømat om vinteren til bondens første lam og jegerens høstgevinster fra jaktmarkene. Fra vårens første asparges til høstens siste sopp og jordgrønnsak. Fra jordbær og rabarbra til modning av epler, plommer og bær. Blir du med på reisen?

Velkommen til oss på Skyskraperen!

Blomkalblomst sky 12

VÅR: Apr. - Jun.

Tomater sky 09

SOMMER: Jul. - Sep.

Paere sky 01

HØST: Okt. - Des.

Rotsaker2 sky 02

VINTER: Jan. - Mar.

Anders R. Isager

Daglig leder og partner Anders Rødseth Isager er utdannet kokk og diplomkokk med bred erfaring fra matbransjen har drevet Skyskraperen siden 2016. Anders og resten av teamet på Skyskraperen gleder seg til å ønske nye og gamle gjester velkommen til nye matopplevelser på byens flotteste fjelltopp.