Sesongbasert nordisk mat i rå natur

Mat! Drikke! Utsikt! Sinnsro! Nyt tilværelsen sammen med oss!

Velkommen til en sesongbasert meny som endrer seg i takt med årstidene. Inspirert av naturen, tradisjoner og det skiftende vestlandsværet presenterer vi hver sesong nye menyer basert på
lokal mat med moderne vri.

Ønsker du å arrangere eget selskap?

Åpningstider

(Vi tar imot forespørsler alle dager til alle tider)

Mandag

Lukket - KUN RESERVASJONER

Tirsdag, Onsdag

09:00-19:00

Torsdag, Fredag, Lørdag

09:00 - 23:00

Søndag

09:00 - 19:00

MAI - SEPTEMBER:

Alle dager 09:00 - 23:00

Skyskraperen Restaurant ligger spektakulært til på toppen av Ulriken. Her finnes både kafé, restaurant, møte-/konferanse- og selskapsfasiliteter, panorama-terrasse, utegrill og mulighet for andre underholdende aktiviteter.

Sesongens lunsjmeny

Opplev byen høyestliggende restaurant og en deilig lunsj hvor våre kokker serverer nydelige smaker basert på sesongens beste, lokale råvarer. Reservasjoner tas imot fra og med 8 personer mellom klokken 11:00 og 14:00.

Sesongens tasting meny

Solnedgang, bylys og velsmakende lokale råvarer. På Skyskraperen får du en fantastisk helaften. Sesongen nydeligste smaker presenteres i en moderne innpakning.

Sjekk ut sesongmenyen her:

Sesongene

Vårt kjøkken fokuserer på lokale sesongbaserte råvarer av ypperste kvalitet, med tett dialog med bonden, gartneren og fiskehandleren planlegger vi hver sesong en spennende ny meny.

Fra fantastisk norsk sjømat om vinteren til bondens første lam og jegerens høstgevinster fra jaktmarkene. Fra vårens første asparges til høstens siste sopp og jordgrønnsak. Fra jordbær og rabarbra til modning av epler, plommer og bær. Blir du med på reisen?

Velkommen til oss på Skyskraperen!

Blomkalblomst sky 12

VÅR: Apr. - Jun.

Tomater sky 09

SOMMER: Jul. - Sep.

Paere sky 01

HØST: Okt. - Des.

Rotsaker2 sky 02

VINTER: Jan. - Mar.

Anders R. Isager

Daglig leder og partner Anders Rødseth Isager er utdannet kokk og diplomkokk med bred erfaring fra matbransjen har drevet Skyskraperen siden 2016. Anders og resten av teamet på Skyskraperen gleder seg til å ønske nye og gamle gjester velkommen til nye matopplevelser på byens flotteste fjelltopp.

Hva skjer på Ulriken?

Arrangementer

De Musikalske Dvergene Montasje 1 scaled

22 januar

Kl: 19:00 — 23:00
Musikk

Helaften med middag og konsert! Vi er glade for å kunne invitere til intimkonsert med De Musikalske Dvergene og sesongens 3-retters middag hos Skyskraperen restaurant. Vår kjøkkensjef har satt sammen en sesongbasert 3-retters matopplevelse basert på de beste råvarer. Ta med deg venner, kollegaer eller familie og nyt en helaften på Skyskraperen med De Musikalske Dvergene, ofte omtalt som det mest Bergenske av alle bergensband. Dette blir et høydepunkt for ørene og ganen! Billettprisen inkluderer Ulriksbanen + konsert + 3-rettermiddag (Årskortholdere får rabatt trukket fra i bookingløpet)

Engangsbillett

Priser

Barn 95,-
Voksen 195,-
Familiebillett (2 voksne + opptil 3 barn) 445,-
Barn 145,-
Voksen 345,-
Familiebillett (2 voksne + opptil 3 barn) 790,-
Ledsagerbevis
Gratis bane ved framvisning av ledsagerbevis
Hunder
Hunder gratis. Tillat på banen gitt normal renslighet og de ikke forstyrrer andre reisende. Hunder er ikke tillatt inne i kafe eller restaurant. Eneste unntaket er førerhund.

*Barn 0-4 år og hunder er gratis

*Grupper over 10 personer får -10% avslag

Årskort

Tenk å kunne ha tilgang til byens topp akkurat når du måtte ønske det hele året! Årskortet lønner seg fra tredje besøk! Årskortet er personlig og vil ha kortinnehaverrs navn påskrevet.

Voksen 995,-
Barn 495,-