Velkommen til et morsomt og lærerikt familiespill på Bergens høyeste byfjell! Kan dere ende opp som Topp på Topp?

Topp på Topp en spennende selv-guidet fjellvandring og et interaktivt spill for familier med barn i alderen 7 til 12 år. Ruten er lagt fra Ulriksbanens øvre stasjon og opp til toppen av Ulriken. Underveis finner dere engasjerende stedsbestemte oppgaver.

Ved hjelp av Loquiz-appen, som bruker GPS-teknologi lignende det populære spillet, Pokémon GO, kan familier lete og finne utfordringene som er spredt utover stien - enten det er engasjerende bilde-utfordringer med utsikten i bakgrunnen eller morsomme quiz-oppgaver som setter kunnskap om omgivelsene på prøve.

Topp på Topp tar dere med ut i naturen og setter læring og utforskning i fokus. Spillet oppmuntrer til samarbeid, problemløsning og mye moro. Bli med oss på en opplevelse hvor vi gjør fjellet om til en lekeplass og skap minner på Ulriken med Topp på Topp.

Last ned «Loquiz» appen og få tilgang til spillet igjennom innlogging du finner i ordrebekreftelsen. Spillet er egnet for grupper på mellom 2-5 personer. Det betyr at flere spillere går sammen på ett kjøp/nedlastning, med en og samme smart-telefon eller tablet. I spillet vises et kart der oppgaver og stien er markert. Når man nærmer seg en oppgave vil det tikke inn på telefonen som er i spill, varslet med en pling-lyd.

Man må bruke mobildata når man spiller. Dersom du laster ned appen og spillet et sted med wi-fi, før du går, så bruker du kun mobildata til GPS, noe som vil begrense databruken. Etter kjøp er spillet tilgjengelig i 21 dager.

Priser

Billetttype

Pris

Voksen

NOK290.00

NOK 290 er prisen per nedlastning/spill. Vi anbefaler 2-5 spillere pr nedlastning. Bruker data for å spille.

Kontaktinfo

email hidden; JavaScript is required
email hidden; JavaScript is required
Fortell oss gjerne litt om hva anledningen er eller spør oss om det du lurer på.

Lignende aktiviteter