Ziplinen på Bergens høyeste byfjell vil gi deg et luftig svev med fantastisk utsikt over byen, fjord og fjell.

Prøv Norges raskeste zipline. Ziplinen finner du her på Ulriken, Bergens høyeste byfjell (643 moh). Fra ziplinen får du en flott utsikt over byen mens du svever i høy hastighet over bakken. Aktiviteten er ikke fysisk krevende, men heller psykisk utfordrende, med en fin mestringsfølelse når du har kommet til stopp i andre enden.

Ziplinen starter like under terrassen fremfor restauranten på Ulriken og går 300 meter i retning Fløyfjellet. Ziplinen har maks helling, noe som betyr at du får bra fart før du blir bremset raskt og trygt opp med vår Zipstop. Ziplinen er bemannet av våre spesialiserte instruktører som i begge ender kontrollerer at du kommer deg trygt på og av linen.For booking, ta kontakt med Bergen Base Camp www.bergenbasecamp.no


Bygging av zipliner på Ulriken har minimal påvirkning på eksisterende friluftsliv, og den vil snarere fungere som et supplement. I tillegg er naturinngrepene som kreves for å bygge ziplinen ubetydelige og lite synlig, da wire og bolter går i ett med naturen og kun festes i grunnfjellet. Anlegget er miljøvennlig og bruken av ziplinene krever ikke energi annet enn den energien som brukerne selv forbrenner. Anlegget legger ikke beslag på arealer som ellers burde ha vært benyttet til andre formål, som for eksempel dyrket jord eller produktiv skog. De ligger utenfor turstiene, i et ellers lite brukt område. Der finnes heller ingen skadelige bivirkninger av anlegget, som utslipp eller forurensning.


Engangsbillett

Priser

Barn 95,-
Voksen 195,-
Familiebillett (2 voksne + opptil 3 barn) 445,-
Barn 145,-
Voksen 345,-
Familiebillett (2 voksne + opptil 3 barn) 790,-
Ledsagerbevis
Gratis bane ved framvisning av ledsagerbevis
Hunder
Hunder gratis. Tillat på banen gitt normal renslighet og de ikke forstyrrer andre reisende. Hunder er ikke tillatt inne i kafe eller restaurant. Eneste unntaket er førerhund.

*Barn 0-4 år og hunder er gratis

*Grupper over 10 personer får -10% avslag

Årskort

Tenk å kunne ha tilgang til byens topp akkurat når du måtte ønske det hele året! Årskortet lønner seg fra tredje besøk! Årskortet er personlig og vil ha kortinnehaverrs navn påskrevet.

Voksen 995,-
Barn 495,-

Kontaktinfo

fortell oss hva anledningen er, hvor mange personer og når dere ønsker å booke.

Lignende aktiviteter