Ziplinen på Bergens høyeste byfjell vil gi deg et luftig svev med fantastisk utsikt over byen, fjord og fjell.

Prøv Norges raskeste Zipline.

Vår Zipline, som driftes av Bergen Base Camp, finner du her på Ulriken, Bergens høyeste byfjell (643 moh). Fra ziplinen får du en flott utsikt over byen mens du svever i høy hastighet over bakken. Aktiviteten er ikke fysisk krevende, men heller psykisk utfordrende, med en fin mestringsfølelse når du har kommet til stopp i andre enden.

Book ved å trykke på den lilla booking knappen.


Åpningstider 2023:

23. juni - 15. august 11:00-17:00 tirsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag.

Pris:

Husk at som årskortholder får du kr 90,-, i rabatt på voksen billett og kr 50,- i rabatt for barn. Dette kan du trekke av i bookingløpet.

Ordinær voksen pris er: 490,-

Ordinær barne pris (8-15 år) er: 300,-

Spørsmål om Zipline?

Ta kontakt direkte med Bergen Base Camp på post@bergenbasecamp.no eller telefon 55 32 55 00.

Ziplinen starter like under terrassen fremfor restauranten på Ulriken og går 300 meter i retning Fløyfjellet. Ziplinen har maks helling, noe som betyr at du får bra fart før du blir bremset raskt og trygt opp med vår Zipstop. Ziplinen er bemannet av våre spesialiserte instruktører som i begge ender kontrollerer at du kommer deg trygt på og av linen.
Bygging av zipliner på Ulriken har minimal påvirkning på eksisterende friluftsliv, og den vil snarere fungere som et supplement. I tillegg er naturinngrepene som kreves for å bygge ziplinen ubetydelige og lite synlig, da wire og bolter går i ett med naturen og kun festes i grunnfjellet. Anlegget er miljøvennlig og bruken av ziplinene krever ikke energi annet enn den energien som brukerne selv forbrenner. Anlegget legger ikke beslag på arealer som ellers burde ha vært benyttet til andre formål, som for eksempel dyrket jord eller produktiv skog. De ligger utenfor turstiene, i et ellers lite brukt område. Der finnes heller ingen skadelige bivirkninger av anlegget, som utslipp eller forurensning.


Kontaktinfo

email hidden; JavaScript is required
email hidden; JavaScript is required

Lignende aktiviteter