Hva skjer på Ulriken?

Arrangementer

Press Photo2 3

01 oktober

Kl: 13:00 — 16:00

Nyt denne søndagen på Ulrikens topp med 3 retters lunsj fra Skyskraperen restaurant og intimkonsert med Alex Harry! Britisk sanger-låtskriver med referanser i blant andre Lewis Capaldi, Dean Lewis og Ed Sheeran. Han er spådd en lysende internasjonal karriere og turnerer Europa i 2024.

Trond helge johnsen

28 oktober

Kl: 18:00 — 22:00

Nyt denne lørdagen på Ulrikens topp med 3 retters middag fra Skyskraperen restaurant og intimkonsert med Trond Helge Johnsen! Bergenseren Trond Helge Johnsen har bodd utenbys store deler av sitt liv men kommer nå tilbake. Han får skryt for konsertene sine der han blander humor og alvor innpakket i herlig gitarspill og sterke tekster. Trond Helge’s liv og oppvekst på barne/ungdomshjem er mye av grunnlaget i tekstene, som ifølge artisten ikke er triste, men til ettertanke. Velkommen til konsert. Han har gitt ut to album «Under huden» 2020 «Dans på nevroser» 2022

Hilde selvikvåg 1

23 november

Kl: 18:00 — 22:00

Torsdag 23. november har vi gleden av å invitere til intimkonsert med Hilde Selvikvåg på Ulriken 643. Nyt denne novemberkvelden på Ulrikens topp med 3 retters middag fra Skyskraperen restaurant og en unik konsertopplevelse i vakre omgivelser med utsikt over Bergen by. Med popmusikk på klingende jærdialekt har Hilde Selvikvåg raskt etablert seg som en folkekjær artist. Etter det spellemannsnominerte debutalbumet har hun hatt mange låter i høy rotasjon på NRKs radiokanaler og blitt en av landets mest radiospilte norskspråklige artister. Med sine fengende låter som «Karusell», «Indie», «Anemone» og «Fryd» har hun sneket seg inn i manges hjerter og vist at hun er en unik artist og låtskriver som våger å gå sine egne veier. Ektefølt og nært formidler hun tekstene sine slik som bare hun kan og fremkaller latter og så vel som tårer med en varme og tilstedeværelse av de sjeldne.

Våre spisesteder

Ulriken Kafé

Alle er velkommen innom vår kafé på toppen av Ulriken. Uansett hvilken vei du har valgt opp, kan du nyte en tradisjonell rett fra menyen, en kald eller varm drikke, en is eller kanskje den berømte Ulriken bollen mens du lader opp eller slapper av.

Kafeen ligger ved inngangen til Skyskraperen. Kiosken åpner klokken 09:00, mens kjøkkenet følger opp med hele menyen fra kl. 11:00.

Åpningstidene til kafeen følger de samme tidene som Ulriksbanen.

Gå til Ulriken Kafé

Skyskraperen

Velkommen til en sesongbasert meny som endrer seg i takt med årstidene. Inspirert av naturen, tradisjoner og det skiftende vestlandsværet presenterer vi hver sesong en ny meny basert på
lokal mat med en ny vri.

Til restauranten

Åpningstider

Mandag - Søndag (kun reservasjoner)

Alle dager 09:00 - 23:00 (mai - sept)

Årskort

Tenk å kunne ha tilgang til byens topp akkurat når du måtte ønske det hele året! Årskortet lønner seg fra tredje besøk!

 • gondola

  Ubegrenset antall turer med Ulriksbanen

 • family

  Ta med deg et barn gratis!

 • heart

  Tilgang til Fjellkaffeklubben: Gratis kaffe på Ulriken for kun kr 99,-!

 • zip_line

  Rabatt på Ulriken Zip-Line!

 • cutlery

  Rabatt på Skyskraperens sesonglunsj, tasting meny og konserter

Blogg