Helaften med Peter Nordberg

Dato 24. februar, 2024
Tid 18:00 — 22:00
Pris 1375

Stockholmeren Peter Nordberg var bare 19 år da han signerte sin første platekontrakt, for sikkerhets skyld i Italia, men det er først og fremst i Norge han har gjort suksess. Solodebuten Tiden Visar Vägen kom ut på Stavangerselskapet Skarv i 1999 og har blitt fulgt av ytterligere 8 album under eget navn, samt tre plater sammen med tidligere Vamp- vokalist Vidar Johnsen.

Samarbeidet med Vidar resulterte i både gull- og platina- plater, spellemannspris- nominasjon og et utall radio-hits. Duoen Johnsen / Nordberg har etablert et godt live-navn gjennom mange år med trofast og hyppig turnering. Sommeren 2012 spilte de support for The Eagles på Viking Stadion i Stavanger,

Siden den gang har Nordberg tatt med sin særpregede blanding av perkussiv singer / songwriter-tradisjon og moderne skandinavisk folk til klubb- og festival- spillinger i USA.

I løpet av konserten får vi høre låter både fra solo- platene og fra perioden med Johnsen / Nordberg og alt dette smeltet sammen med først en nydelige 3-retters middagsopplevelse på Skyskraperen restaurant.

Pakken inkluderer:

  • Tur/retur med taubanen
  • Aperitiff (med eller uten alkohol) kl 18:00
  • 3 retters sesongmeny på Skyskraperen
  • Konsert


Drikke til middagen kjøpes på stedet.