Ulriken er kåret til Bergens beste fjelltopp

Spektakulær utsikt og god tilgjengelighet førte til at byens høyeste fjell tok en overlegen seier i BTs konkurranse.

Tur pa Ulriken UTS 02613 Foto Caspar Steinsland

Det er ingen tvil om at Bergen har mange flotte fjelltopper å skryte av. Derfor var det ekstra stas at det var nettopp Ulriken som stakk av med tittelen «Bergens beste fjelltopp».

I løpet av det siste året har Ulriken gjennomgått store endringer, med både nye gondoler og et utvidet serveringstilbud. Kombinasjonen av utsikt, restaurant og ekte fjellnatur så nært byen, bidrar til å skape en ganske unik destinasjon. Vårt mål har alltid vært å gjøre byens høyeste fjell tilgjengelig for alle. Å vinne en slik kåring gjør oss derfor både glad og ydmyk.

Det er tydelig at bergensere er opptatt av tilbudene i byen sin, og særlig fjell og friluftsliv engasjerer. Vi er stolte over at Ulriken vant hjertene til så mange.


Tusen takk til alle som stemte på Ulriken! Vi ser frem til spennende høst på byens tak. Sjekk gjerne ut hvilke aktiviteter vi kan by på her.

Relevant nytt

IJC09213

Experience Nature's Splendor, Adventure, and Culinary Delights at Ulriken – Bergen's Most Majestic Mountain Peak

Welcome to Ulriken, the impressive mountain peak that proudly towers over the city of Bergen. With its magnificent scenery, spectacular views, exciting activities, and fine dining options, Ulriken offers a complete experience for any tourist exploring Bergen.

Les mer
Tur pa Ulriken UTS 02613 Foto Caspar Steinsland

Solfylt sesongåpning på Ulriken

Både rutinerte turgåere, kollegaer og turister hadde tatt turen til byens høyeste fjell for å nyte vårstemningen på toppen.

Les mer