Skyskraperen restaurant på Ulriken er det perfekte stedet å feire den store dagen deres. Her får du en utsikt som tar pusten fra deg og dine gjester. Skyskraperen restaurant har en spektakulær lokasjon og fantastisk mat. Helt på kanten av stupet på Ulriken med vinduer fra gulv til tak får du en spektakulær utsikt over vidden, Bergen by, fjell og fjordene.

Hvis dere ønsker en uforglemmelig ramme rundt deres store dag, så er det Ulriken, det høyeste av de 7 fjell, stedet for dere.

Det er mange nydelige kirker i Bergen, men du kan selvsagt også gjennomføre seremonien utendørs på høyfjellet i den storslåtte naturen.

Vidden

"Vidden" strekker seg over hele nord-vest enden av bygget og har panoramavinduer over det hele med spektakulær utsikt mot sentrum og Fløyfjellet med omkransende fjell, Isdalen og Vidden.
Perfekt til alle typer selskaper og kan utvides med privat bar, lounge og mingleområde.

Rommet har integrert projektor, lerret og lydanlegg.

Vidden Bordoppsett

Skyskraperen

Perfekt også for større arrangement! Hvis du ønsker en bankettmiddag utenom det vanlige så er Skyskraperen Restaurant stedet. Vi har også mulighet til å sette opp scene med lydanlegg.
Restauranten kan deles opp i en rekke ulike rom og avdelinger slik at vi har stor fleksibilitet for tilpasning slik at selskapet får de beste rammer.

Hele restauranten tar opptil 200 personer i 1.etg, og i tillegg har vi et eget lukket selskapsrom i underetasjen for opptil 52 personer.

Skyskraperen Bordoppsett

Engangsbillett

Priser

Barn 95,-
Voksen 195,-
Familiebillett (2 voksne + opptil 3 barn) 445,-
Barn 145,-
Voksen 345,-
Familiebillett (2 voksne + opptil 3 barn) 790,-
Ledsagerbevis
Gratis bane ved framvisning av ledsagerbevis
Hunder
Hunder gratis. Tillat på banen gitt normal renslighet og de ikke forstyrrer andre reisende. Hunder er ikke tillatt inne i kafe eller restaurant.

*Barn 0-4 år og hunder er gratis

*Grupper over 10 personer får -10% avslag

Årskort

Tenk å kunne ha tilgang til byens topp akkurat når du måtte ønske det hele året! Årskortet lønner seg fra tredje besøk!

Voksen 995,-
Barn 495,-

Send forespørsel

Kontaktinfo

fortell oss hva anledningen er, hvor mange personer og når dere ønsker å booke.