Skyskraperen restaurant på Ulriken er det perfekte stedet å feire den store dagen deres. Her får du en utsikt som tar pusten fra deg og dine gjester. Skyskraperen restaurant har en spektakulær lokasjon og fantastisk mat. Helt på kanten av stupet på Ulriken med vinduer fra gulv til tak får du en spektakulær utsikt over vidden, Bergen by, fjell og fjordene.

Hvis dere ønsker en uforglemmelig ramme rundt deres store dag, så er det Ulriken, det høyeste av de 7 fjell, stedet for dere. Vi på Skyskraperen prøver alltid være fleksible, og streber for at dere skal få akkurat den dagen dere ønsker dere.

Video: Åsmund Rong

Det er mange nydelige kirker i Bergen, men du kan selvsagt også gjennomføre seremonien utendørs på høyfjellet i den storslåtte naturen. Eksempelvis kan takplatået like ved Ulriksmasten gjøres privat til vielsen er over. Her får dere flotte kulisser som Ulrikens topp, fjellene helt til Hardanger eller utsikt mot Fana, Sandsli og til og med Fitjar på en klar dag 🤩

Foto: Tove Lise Mossestad

Hos oss kan dere holde både store og mindre middager og fester. mest populær er det selvsagt med hele restauranten hvor vi kan dekke opp til rundt 120 personer. Da inkluderes også et mingle og loungeområde rundt baren, i tillegg til at vi holder halve uteserveringen privat kun til dere. Slik unngår vi uromomenter utenfor og uønskede linseluser på ellers perfekte bryllupsbilder fra middagen.

Foto: Max Igland

Lokaler

Vidden

"Vidden" strekker seg over hele nord-vest enden av bygget og har panoramavinduer over det hele med spektakulær utsikt mot sentrum og Fløyfjellet med omkransende fjell, Isdalen og Vidden.
Perfekt til alle typer selskaper og kan utvides med privat bar, lounge og mingleområde.

Rommet har integrert projektor, lerret og lydanlegg.

Skyskraperen

Perfekt også for større arrangement! Hvis du ønsker en bankettmiddag utenom det vanlige så er Skyskraperen Restaurant stedet. Vi har også mulighet til å sette opp scene med lydanlegg.
Restauranten kan deles opp i en rekke ulike rom og avdelinger slik at vi har stor fleksibilitet for tilpasning slik at selskapet får de beste rammer.
Hele restauranten tar opptil 186 personer i 1.etg, og i tillegg har vi et eget lukket selskapsrom i underetasjen for opptil 52 personer.

Bergen

"Bergen" har vinduer med flott utsikt mot Bergen by og omkransende fjell & fjorder med egen utgang til fjellknausen like utenfor, hvor det sies at "Nystemten" (Bergens nasjonalsang) ble skrevet, for lufting og beinstrekk.

Rommet ligger skjermet til i underetasjen og passer ypperlig til private møter eller selskaper som konfirmasjoner, dåp eller minnestund.

Rommet har integrert 75" flatskjerm på veggen med Chromecast trådløs deling og egen lyd- og lysstyring.

Budsjett eksempel:

Bryllup kan holdes i mange former og størrelser. Vi kan tilby alt i fra en enkel intim bryllupsmiddag for mindre lag, til større middager med full fest - alt etter både ønsker og hva lommebooken tillater. Førstnevnte kan gjøres forholdsvis rimelig, men ønskes en helaften som avsluttes med fest trengs ofte litt ekstra boltreplass.

En enkel pekepinn på budsjett kan starte på:

  • 60 gjester - 150 000 kr
  • 80 gjester - 180 000 kr
  • 100 gjester - 220 000 kr

- alt etter antall, opplegg og hvor mye rom som ønskes.

Ønskes hele bygget privat med lukket kafé kan man regne med å starte på 300 000 kr.

Foto: Tove Lise Mossestad

En spektakulær feiring

Å ha sitt bryllup på byens tak er et minne for livet i et av landets mest spektakulære bryllupslokaler, Skyskraperen restaurant.

En opplevelse som brudeparet og alle gjester i bryllupet vil huske i lang tid.

Foto: Tove Lise Mossestad

Send forespørsel

Kontaktinfo

email hidden; JavaScript is required
email hidden; JavaScript is required
Link
Fortell oss gjerne litt om hva anledningen er eller spør oss om det du lurer på.
Personvernserklæring