Er du på jakt etter en annerledes og unik markering av årets julebord? La oss legge til rette for en helaften på toppen av Ulriken.

Fra midten av november til jul setter våre dyktige kokker sammen en unik 3 til 5-retters meny som kombinerer både sesongens smaker og ingredienser som hører julen til. Er du mer glad i tradisjonell julemat, kan vi selvsagt også tilby pinnekjøtt.

Private rom

Enten dere er mange eller få, kan vi legge til rette for at julebordet blir slik dere ønsker. I tillegg til restaurantområdet vårt, kan vi også tilby private rom av ulik størrelse. Her har dere mulighet til å være for dere selv og skape en intim og personlig atmosfære.

Velkommen til oss

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan skreddersy ditt julebord? Fyll ut skjemaet under, så vil vi ta kontakt med deg. Velkommen til en stemningsfull førjulstid hos Ulriken!

Rundemannen

"Rundemannen" ligger i nord-hjørne av restauranten med panoramavinduer til spektakulær utsikt mot nettopp Rundemannen, Isdalen, Vidden og delvis Bergen by.
Her er det mange muligheter for ulike bordoppsett som gir god fleksibilitet. rommet kan også slås sammen med "Fløien" og gjøres om til "Vidden" for større selskaper eller for bedre plass. Rommet ligger også i tilknytning til Skyskraperens bar og salong.

Rommet har integrert projektor, lerret og lydanlegg.

Fløien

"Fløien" har panoramavinduer med fantastisk utsikt mot nettopp Fløyfjellet, Isdalen, Vidden og ikke minst Bergen by med alle omkransende fjell og fjorder.
Her har dere også egen utgang mot den innerste delen av terrassen vår. Rommet kan slås sammen med "Rundemannen" eller "Lyderhorn" for større grupper.

Rommet har integrert projektor, lerret og lydanlegg.

Bergen

"Bergen" har vinduer med flott utsikt mot Bergen by og omkransende fjell & fjorder med egen utgang til fjellknausen like utenfor, hvor det sies at "Nystemten" (Bergens nasjonalsang) ble skrevet, for lufting og beinstrekk.

Rommet ligger skjermet til i underetasjen og passer ypperlig til private møter eller selskaper som konfirmasjoner, dåp eller minnestund.

Rommet har integrert 75" flatskjerm på veggen med Chromecast trådløs deling og egen lyd- og lysstyring.

Lyderhorn

"Lyderhorn" har panoramavinduer med strålende utsikt mot Bergen by med omkransende fjell & fjorder.
Egen utgang / foldevegg til terrassen og forheng mot barområdet for ekstra privatliv.

Rommet har mulighet for integrert projektor, lerret og lydanlegg.

Vidden

"Vidden" strekker seg over hele nord-vest enden av bygget og har panoramavinduer over det hele med spektakulær utsikt mot sentrum og Fløyfjellet med omkransende fjell, Isdalen og Vidden.
Perfekt til alle typer selskaper og kan utvides med privat bar, lounge og mingleområde.

Rommet har integrert projektor, lerret og lydanlegg.

Skyskraperen

Perfekt også for større arrangement! Hvis du ønsker en bankettmiddag utenom det vanlige så er Skyskraperen Restaurant stedet. Vi har også mulighet til å sette opp scene med lydanlegg.
Restauranten kan deles opp i en rekke ulike rom og avdelinger slik at vi har stor fleksibilitet for tilpasning slik at selskapet får de beste rammer.
Hele restauranten tar opptil 186 personer i 1.etg, og i tillegg har vi et eget lukket selskapsrom i underetasjen for opptil 52 personer.

Send forespørsel

Kontaktinfo

email hidden; JavaScript is required
email hidden; JavaScript is required
Link
Fortell oss gjerne litt om hva anledningen er eller spør oss om det du lurer på.
Personvernserklæring