Skyskraperen Restaurant på Ulrikens topp!
Skyskraperen er Bergens høyestliggende serveringssted med spektakulær utsikt på Ulrikens topp! Vi har både restaurant, kafé, møte-/konferanse- og selskapsfasiliteter, panorama-terrasse, utegrill og servering samt mulighet for andre underholdende aktiviteter. Kort sagt; byens råeste restaurant! Lokale produsenter står i fokus, og produktene deres gjenspeiles på både mat- og drikkesiden. Tilbudet i restauranten på både dag- og kveldstid skal gjenspeile Vestlandets rå natur og unike omgivelser med tilgang på noen av verdens beste råvarer. Et tett samarbeid med våre hovedaksjonærer Ulriken643 er essensielt for driften vår.
Til denne stillingen ser vi etter en flittig og ansvarlig person som har erfaring fra lignende stillinger eller har et stort ønske om selvutvikling og ta nye steg.
Du er faglig sterk med kunnskap om Nordisk matlaging.
Som souschef er du sammen med kjøkkensjef ansvarlig for drift og vedlikehold av kjøkkenet, med hovedansvar på restaurantdelen av driften vår. Du brenner for gode smaker fra det nordiske kjøkken, er en tydelig leder, ressursperson, organisator og motivator for personalet. Du skal være trygg på deg selv, og lett kunne ta på deg lærerrollen.
Ansvarsområder i samarbeid med kjøkkensjef:
- Personalansvar
- Økonomiansvar
- Internkontroll og rutiner
- Administrativt
Søknadsfrist: Omgående!
Eller send en kort søknad og CV til: skyskraperen@ulriken643.no