Soussjef på Skyskraperen

Skyskraperen er Bergens høyestliggende serveringssted med spektakulær utsikt på Ulrikens topp! Vi har både restaurant, kafé, møte-/konferanse- og selskapsfasiliteter, panorama-terrasse, utegrill og servering samt mulighet for andre underholdende aktiviteter.
Kort sagt; byens råeste restaurant!
Kortreiste sesongråvarer og lokale produsenter står i fokus på både mat- og drikkesiden. Menyene våre gjenspeiler Vestlandets råe natur og unike omgivelser med tilgang på noen av verdens beste råvarer.

Til denne stillingen ser vi etter en flittig og ansvarlig person som har relevant erfaring fra lignende stillinger eller har rikelig erfaring som kokk og har et stort ønske om selvutvikling og ta et nytt steg i karrieren.
Du er faglig sterk med god erfaring og kunnskap fra "fine dining" restaurant i de nordiske landene fra tidligere.
Som soussjef er du sammen med kjøkkensjef ansvarlig for all drift og vedlikehold av våre kjøkken, med hovedansvar på restaurantdelen av driften vår.
Du brenner for gode smaker fra det nynordiske kjøkken, er en tydelig leder, ressursperson, organisator og motivator for personalet. Du er trygg på deg selv og tar lett på deg lederrollen.
Kreativ, dedikert, munter, lærevillig, løsningsorientert og organisert er egenskaper som er en forutsetning for denne stillingen.

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

  • menyutvikling, planlegging, produksjon & kvalitetssikring etter bedriften standarder for all matproduksjon i bedriften
  • varebestilling & lagerstyring
  • oppfølging av IK-Mat rutiner
  • bidra til opplæring, oppfølging & faglig utvikling av hele kjøkkenteamet
  • bidra til lønnsom drift (råvarekost & personalkost)
  • stillingen inngår i bedriftens ledergruppe


Søknadsfrist:
Omgående!

Søk her!


Eller send en kort søknad og CV til: skyskraperen@ulriken643.no

Frist Snarest
 

Andre stillinger

Fiskerett rodspette sky 07
Skyskraperen

Kokk på Ulriken Café

Skyskraperen er Bergens høyestliggende serveringssted med spektakulær utsikt på Ulrikens topp! Vi har både restaurant, kafé, møte-/konferanse- og...

calendar
Snarest
Innlegg 1
Skyskraperen

Servitør Skyskraperen - Heltid og deltid

Skyskraperen er Bergens høyestliggende serveringssted med spektakulær utsikt på Ulrikens topp! Skyskraperen er en fullservice-restaurant med høy standard. I...

calendar
Snarest
Omelett Norvegienne sky 08
Skyskraperen

Kokk på Skyskraperen

SKYSKRAPEREN er Bergens høyestliggende serveringssted med spektakulær utsikt! Vi har både kafé, restaurant, møte-/konferanse- og selskapsfasiliteter,...

calendar
Snarest